Multivitaminlerimizde Neden Cam Şişe Kullanmıyoruz?

Paylaş
Multivitaminlerimizde Neden Cam Şişe Kullanmıyoruz?

Cam şişelerin daha sağlıklı olduğuna dair genel bir algı olduğunu biliyoruz ve bizler de ürettiğimiz Multivitaminlerde neden plastik şişeleri tercih ettiğimizi anlatmak istedik. 

Öncelikle, sizlere dürüst olalım...

Ar-ge sürecimizde biz de ürünlerimizi cam şişe ile sunma konusunda bir hayli düşündük ancak bazı önemli noktalar bizi cam şişeden vazgeçirdi. Şimdi bu noktaları sizlerle de paylaşalım.

Daha fazla atık, artan karbon ayak izi ! 

Cam şişe kullansa idik, sizlere kargo ile ulaştırdığımız multivitaminler aylık atık oranımızı ve karbon ayak izimizi arttıracaktı. Neden derseniz, PET şişelerin üretiminde cam şişelere göre %45 daha az sera gazı salınımı olması ve cam şişe üretiminde PET şişelere göre %55 daha fazla enerji harcanması ilk nedenlerden biri olarak gösterilebilir.

Kolay geri dönüştürebilir şişeler...

Dünyadaki atık camların %60'ının ağırlığı ve yüksek taşıma maliyeti sebebiyle geri dönüştürülemediğini biliyor muydunuz? Buna karşılık, çöpe giden plastiklerin %90'ı geri dönüştürülebiliyor.

 

Evet, plastik şişeleri tercih ettik ama...

Cam şişeleri seviyor muyuz? Tabii ki evet. Kim bilir, belki ilerleyen dönemde biz de cam şişelerde multivitaminler veya başka özelleştirilmiş takviye edici gıdalar üretiriz ama şu anda daha az kullanmak ve daha çok geri dönüştürmek için multivitaminlerimizii PET şişelerde üretmeye devam edeceğiz.

Sağlıkla Kalın...

Oruç Tutmak Bağışıklık Sistemini Zayıflatır Mı?

Oruç Tutmak Bağışıklık Sistemini Zayıflatır Mı?

Her Gün Multivitamin Kullanmak İstemenizi Sağlayacak 4 Neden

Her Gün Multivitamin Kullanmak İstemenizi Sağlayacak 4 Neden

Yorum Yaz

Yorumlar onaylandıktan sonra paylaşılmalıdır.

Empty content. Please select article to preview

Bu Ürünleri De Görmenizi İstedik.

Vitacoral'in En İyileri