Multivitaminlerin Etkilerini Farketmeniz Ne Kadar Sürer?

Paylaş
Multivitaminlerin Etkilerini Farketmeniz Ne Kadar Sürer?

"Multivitamin takviyesi almaya başlarsam, olumlu etkilerini ne zaman farkederim?" sorusunu çok sık duyuyoruz ve bu konuya bir açıklık getirmek isteriz...

Multivitaminlerin vücudunuza ve sağlığınıza etkisi bir çok farklı etkene bağlı olduğunu önemle belirtelim ve Vitacoral Multivitamin içeriğindeki vitamin ve minerallerin etki edeceği sürelere örnekler verelim...

"Mevcut bir sorunu tedavi etmek için tasarlanmış ilaçların aksine, vitaminler sağlığınızı proaktif olarak desteklemek için tasarlanmıştır. Multivitamin kullanımında herhangi bir fayda hissedip hissetmediğinizi değerlendirmek için üç ay yeterli bir süredir."

Enerji seviyeleri

Enerji üretiminde, özellikle biyolojik enerji birimi olan ATP'nin üretilmesinde önemli rol oynayan B vitaminleri olmak üzere çeşitli vitamin ve mineraller yer alır. Klinik araştırmalarda, B vitaminlerinin (C vitamini ve minerallerin yanı sıra) katılımcıların yaklaşık 2 hafta içinde daha dinç ve zinde hissetmelerine yardımcı olduğu gözlemlenmiştir.

Ruh Hali

B vitaminleri sadece enerji için önemli değil, aynı zamanda ruh halini yükselten nörotransmiter serotonin üretiminde de hayati öneme sahip. Ek olarak, magnezyum ayrıca serotonin üretmeye yardımcı olur ve vücudunuzdaki en az 300 başka işlevde yer alır. Araştırmalar, magnezyumun – çinko ile birlikte alınması daha iyi sonuçlar verebilir- insanların 8 hafta içinde uyku düzeninin iyileşmesine yardımcı olabileceğini göstermiştir. Farklı çalışmalar ise , magnezyumun anksiyeteye ve algılanan strese yaklaşık 28 gün içinde yardımcı olabileceğini göstermiştir .  

Cilt ve Tırnak Sağlığı

Multivitaminlerimiz içerisinde bulunan C vitamini ve Çinko’nun cilt parlaklığını artırarak ve koyu halkalar ve kızarıklık gibi kusurları azaltarak cilt parlaklığını iyileştirdiğini ve ayrıca yaklaşık 8 hafta içinde cilt sıkılığını iyileştirdiğine dair araştırmalar bulunmaktadır.

Bununla birlikte, güçlü bir antioksidan görevi gören organik bir bileşik olan ve Vitacoral Multivitamin For Women içeriğinde bulunan Alfa-Lipoik Asit cildinize zarar veren serbest radikaller adı verilen zararlı bileşikleri 10-12 hafta içerisinde nötralize edebilir.

Kan Hücreleri

Hem B6 vitamini hem de Demir, kırmızı kan hücrelerinin yapımına yardımcı olur ve eksikseniz alımınızı artırmak, bir ay içinde enerji ve konsantrasyonu iyileştirmeye yardımcı olabilir.

Saçlarda Güçlenme

Multivitaminlerimiz içerisinde bulunan Biotin’in, saçlarınızda parlaklık ve güçlenme etkilerini 90 gün düzenli kullanım sonrasında gösterebildiğine dair bilimsel araştırmalar mevcuttur.

Bununla birlikte, Vitacoral Multivitamin For Men içerisindeki Cüce Palmiye Ekstraktı’nın, 12-15 hafta kullanım sonrasında saç köklerinde güçlenmeye ve saç kaybını azaltmaya yardımcı olduğu araştırmalar sonucunda ortaya çıkmıştır.

Multivitaminlerimizde Neden Bitkisel Kapsül Kullanıyoruz?

Multivitaminlerimizde Neden Bitkisel Kapsül Kullanıyoruz?

Vitaminler Sağlığınıza Nasıl Olumlu Etki Eder?

Vitaminler Sağlığınıza Nasıl Olumlu Etki Eder?

1comment

Ayşe Şerifoğlu

Henüz sizin kolajeninizi kullanmadım kullanıcı uorumlarını da bilmiyorum.Size nasıl güveneceğiz ve sığır jelatini kolejeninin organik olması için yedikleri besinlerinde organik olması lazım diyorsunuz peki sizin.ki ne kadar organik ? Ikincisi içine koyduğunuz tatlandırıcı olmazsa olmaz mı Ben daha önce vonka kullandım daha iyi olduğunuzu nelerden anlamamız gerekir. Bu sorularıma yanıt verirseniz kullanıp yorumumu yaparım.

Ayşe Şerifoğlu 13/08/2021

Yorum Yaz

Yorumlar onaylandıktan sonra paylaşılmalıdır.

Empty content. Please select article to preview

Bu Ürünleri De Görmenizi İstedik.

Vitacoral'in En İyileri