Yaz Aylarında Hangi Vitaminleri Almalısınız?

Paylaş
Yaz Aylarında Hangi Vitaminleri Almalısınız?

Çoğumuz yaz aylarında güzel havaların büyüsüne kapılırız ve genel sağlığımızın akıbetini güneşin ellerine bırakırız ancak vücudumuz yaz aylarında bazı vitaminlere daha fazla ihtiyaç duyar.

Daha çok hareket ettiğimiz için daha fazla enerjiye ihtiyaç duyarız veya güneşin zararlı ışınlarına daha fazla maruz kalırız.

Bu dönemlerde, aşağıda sayacağımız vitaminlerin düzenli olarak alınması cilt sağlığı, genel bağışıklık seviyesi, enerji seviyesi gibi konularda size destek olacaktır:

A Vitamini : Yaz güneşinin ultraviyole ışınları hücrelerimize zarar verir. Bu, cildin yaşlanmasına ve kırışıklıkların oluşmasına neden olabilir. Bu nedenle A vitamini gibi onarıcı vitaminleri almak son derece önemlidir.

C Vitamini : C vitamini bağışıklık sistemi için çok önemli bir vitamindir. C vitamini eksikliği ciltte kuruluk, kas ve eklem ağrıları, yaraların geç iyileşmesi gibi şikayetlerin nedenidir.

D Vitamini: Her ne kadar güneş ışınları D Vitamini ihtiyacımızı karşılıyor gibi görünse de, yaz aylarında dışarıdan bir D Vitamini desteği almak vücudumuzun ihtiyaç duyduğu miktarı karşılamak adına önemlidir.

E Vitamini: E vitamini hücre zarı üzerinde antioksidan etkiye sahiptir ve hücrelerin yenilenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda cilt ve saç sağlığını da iyileştirir. Bu faydaları onu yaz mevsimi için önemli bir vitamin haline getirir.

Vitacoral Multivitamin For Men ve Vitacoral Multivitamin For Women, yaz aylarında ihtiyaç duyduğunuz vitaminleri ihtiyaç duyduğunuz oranda karşılamanızı sağlar.

Mevsimsel Alerjileriniz ile Savaşacak Vitaminler

Mevsimsel Alerjileriniz ile Savaşacak Vitaminler

Ruh Sağlığınız Cildinizi Etkiler Mi?

Ruh Sağlığınız Cildinizi Etkiler Mi?

Yorum Yaz

Yorumlar onaylandıktan sonra paylaşılmalıdır.

Empty content. Please select article to preview

Bu Ürünleri De Görmenizi İstedik.

Vitacoral'in En İyileri