Sonbaharda Cildinizi Koruyacak 3 Vitamin

Paylaş
Sonbaharda Cildinizi Koruyacak 3 Vitamin

Cildin yıl boyunca bakımının yapılması gerektiğini biliyoruz, ancak sonbahar yazdan kışa geçişi işaret ettiği için dikkat etmemiz gereken bir geçiş mevsimidir. 

Soğuk, nem ve rüzgar gibi olumsuz hava koşullarının günlük hayatımızın bir özelliği haline gelebileceği yılın bu zamanı. Cildimizi, sıcaklıkların düştüğü ve cildin kolayca kurumaya meyilli olduğu sert kışa hazırlamak için dikkate almamız gereken faktörlerdir. Yeterli nemi alamayan cilt kuru ve daha hassas olacaktır. 

A vitamini (beta-karoten)  

A vitamini veya retinol, ciltte çok önemli antioksidan fonksiyonlara sahip, yağda çözünen temel bir besindir. Öncüleri, daha saf retinoik asit formuna dönüştürülebilen ß-karotenlerdir. 

A vitamini, cildimizin nemlenmesini ve elastikiyetini korumasına yardımcı olabilir. Çok önemli bir antioksidan işlevi olduğu için cilt yaşlanmasından sorumlu serbest radikallerin ortaya çıkmasını önleyebilir. Cildi eşitler ve dokusunu iyileştirir. Aynı zamanda doğal kolajen üretimini de teşvik eder.  

C vitamini (askorbik asit)  

C vitamini veya askorbik asit, önemli bir antioksidan güce sahip suda çözünür temel bir besindir.

Cilt bakımıyla ilgili faydası, serbest radikallerin neden olduğu hasarı sınırlayarak , cilt yaşlanmasının önlenmesinde yer almasıdır. Ayrıca, güneşten yaşlanan cildin görünümünü iyileştirerek hiper pigmente lekeleri azaltır.   

Yüksek konsantrasyonlarda kullanıldığında, epidermal bariyerin korunmasını desteklediği ve bağ dokularının onarımına yardımcı olduğu için donuk cilt tonunu anında aydınlatır.  

E vitamini (tokoferol)  

E vitamini veya tokoferol, aynı zamanda antioksidan işlevlere sahip yağda çözünen temel bir besindir, yani hücrenin kendisini serbest radikallerin neden olduğu hasardan korumasına yardımcı olabilir. 

Cildi UVB ışınlarından ve cildinizi etkileyebilecek kirletici serbest ajanlardan korumakla aktif olarak ilgilenir. Ayrıca akne, leke, yara izi, kırışıklık ve lekelerin etkilerini hafifletebilir.  

Vitacoral Multivitamin For Women, A-C-E Vitaminlerini birlikte içerir ve cildinizi korumanız gereken bu sonbaharda sizlere daha iyi bir destek sunar.

Bağışıklığınız için Ekstra Güç Sağlayacak 4 Vitamin ve Mineral Kombinasyonu

Bağışıklığınız için Ekstra Güç Sağlayacak 4 Vitamin ve Mineral Kombinasyonu

Kollajenin Kemik Sağlığı İçin Şaşırtıcı 4 Faydası

Kollajenin Kemik Sağlığı İçin Şaşırtıcı 4 Faydası

Yorum Yaz

Yorumlar onaylandıktan sonra paylaşılmalıdır.

Empty content. Please select article to preview

Bu Ürünleri De Görmenizi İstedik.

Vitacoral'in En İyileri