Vitacoral Ürünlerinin Kalitesinden Nasıl Emin Oluyoruz?

Paylaş
Vitacoral Ürünlerinin Kalitesinden Nasıl Emin Oluyoruz?

Merhaba Sevgili Vitacoral Ailesi,

Temel prensiplerimizden sıklıkla bahsediyoruz çünkü bu prensiplerin ailemize katılan her bir birey için önemli olduğuna inanıyoruz.

Vitacoral markası altında sunulan her ürünün, tüm diğer kriterlerden önce, benzersiz ve özel bir formüle sahip olmasına gayret ediyoruz. Bu doğrultuda, eczacı, farmakolog ve doktorlardan oluşan danışman ekibimiz ile birlikte hangi ihtiyacı karşılayacağımıza bağlı olarak en faydalı hammaddeleri listeliyoruz. Bu süreç içerisinde, dünyadaki benzer formülasyonları da inceliyoruz. 

Yaklaşık 3 ay süren bu sürede;

  • Etki Analizleri

  • Miktar Analizleri

  • Biyosidal Etki Analizleri

  • Yan Etki Analizleri

  • Birlikte Kullanım Analizleri gerçekleştiriyoruz.

Analizler sonucunda ulaştığımız bulgular ile, gerekli düzenlemeleri tamamlıyor ve üretim sürecinin ilk adımı olan hammadde tedariği adımına geçiyoruz. Hammadde alımlarında dikkat ettiğimiz konular aşağıdaki gibi sıralanıyor:

  • Menşei - Avrupa ve Amerika menşeili, dünyada saygınlık kazanmış tedarikçiler ve az sayıda da olsa yerli hammadde üreticileri ile çalışıyoruz.

  • Kalite Sertifikaları - Tüm hammaddelerimizin akredite kurumlar tarafından gerekli sertifikasyona sahip olduğundan emin oluyoruz.

  • Halal Sertifikası - Halal sertifikası olmayan hiçbir hammaddeyi satın almıyoruz.

Hammadde tedariği süreci ile paralel olarak bakanlık başvurularımızı yapıyor ve onay sürecini başlatıyoruz. Bir yandan da, tasarım ekibimiz ön hazırlıklara start veriyor ve kutu ve etiket tasarımlarımızı şekillendiriyoruz.

Tedarik süreci tamamlandığında, üretim adımına geçiyoruz ve partner firmalarımız ile birlikte GMP ve HACCP sertifikalı tesislerde "numune ürün" üretimini gerçekleştiriyoruz. 

Numune veya referans ürün adımı oldukça önemli bir aşamadır çünkü, bu referans ürün ile tat,koku testleri, stabilite testleri ve içermez testleri ve içerik tespiti testleri yapılır.

Bu testleri eksiksiz olarak tamamladıktan sonra, toplu üretim ile devam ediyoruz ve bu üretim sonunda, son ürünlerden rastgele seçimler yaparak son bir kez daha içermez ve içerik tespiti testleri uyguluyoruz. Bu sayede, ürünümüzün içeriğinin doğruluğundan ve kalitesinden bir kez daha emin olarak tasarımına son halini verdiğimiz kutu veya şişeler ile dolum aşamasına geçiyoruz. 

Bakanlık onayımız bizlere ulaştığında da siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.

Her bir Vitacoral ürünü, tüm bu aşamaları başarı ile tamamladıktan sonra, güvenli ve etkili olduğundan emin olduğumuz bir halde tüketime sunuluyor.

Tek bir Vitacoral ürününü, 10 ay ile 15 ay arasında değişen bir süre içinde, 22 kişilik bir ekibin ortak çalışmasıyla piyasaya sunuyoruz. 

Vitacoral olarak, ürünlerimizi kendi ailemizin güvenle kullanması ve bu ürünlerden fayda sağlaması bizler için para kazanmaktan çok daha önemli ve bu amaca ulaşmak adına, elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyoruz.

Sağlıklı Günler,

Yusuf Umut Yücel

Vitacoral Kurucu Ortağı

Cildinizi Yaza Hazırlamak için En İyi Püf Noktaları

Cildinizi Yaza Hazırlamak için En İyi Püf Noktaları

GMP,HACCP... Neden Bu Sertifikaları Önemsiyoruz?

GMP,HACCP... Neden Bu Sertifikaları Önemsiyoruz?

Yorum Yaz

Yorumlar onaylandıktan sonra paylaşılmalıdır.

Empty content. Please select article to preview

Bu Ürünleri De Görmenizi İstedik.

Vitacoral'in En İyileri